Referenser

Nedan är anonyma kommentarer från våra kundundersökningar

"Tidigare idag klämde jag fast Axels lillfinger i bildörren (ja, det fastnade faktiskt). FY, vilken fruktansvärd känsla att råka göra en sådan sak mot sitt barn! Men vad bra allt slutade. Mottagna på Martina, undersökta, röntgade och hemma igen på under 1 timme. Det kallar jag service (och VÄL investerade pengar!). Vi var idag evigt tacksamma över att vara Martina pluskunder. Jag hoppas verkligen att våra röster och rösterna från alla andra som får samma varma mottagande och fina service får fler att bli medlemmar."

"Detta sjukhus är det bästa som hänt inom barnsjukvården på mycket länge!"

"Jätte nöjda med ett så stort fokus på barnen - ett barnvänligt bemötande"

"Vi är mycket nöjda med Martina! Vi har alltid blivit vänligt bemötta både på telefon och här på Martina. Vi önskar verkligen att ni hade öppet dygnet runt. Det känns tryggt att veta att man alltid kan komma in och slippa vänta".

"Toppen! önskar detta fanns för vuxna också"

"Fantastiskt bemötande och hög kompetens, speciellt bra att personalen hela tiden vänder sig till barnen först!"

"Vi är glada att detta privata alternativ finns. En stor trygghet i en stressig vardag!"

"Underbart väntrum, min dotter vill aldrig gå hem......."

"Hej, Ville bara säga att vi blev så nöjda med vårat besök hos er senast. Det blev faktiskt inget besök, det var doktorn som kom ut till oss i bilen istället.
Sonen är sjuk och vi undrade om man kunde konstatera vattkoppor eller inte.
Pga infektionsrisk kunde vi inte komma in men så då kom doktorn till oss i
bilen istället. Vilket annat ställe hade vi kunnat få denna service på en söndagseftermiddag? Det är bland annat sånt som gör att det känns värt månadskostnaden."