Medlemsförmåner

Med Martinas medlemskap kan du komma så många gånger du vill/behöver under ett år och det ger snabb tillgång till vår barnakut, barnläkarmottagning och till övriga barnspecialister utan remiss. Du får dessutom tillgång till telefonrådgivning av barnsjuksköterska under våra telefontider. Beroende på medlemskap tillkommer inga andra avgifter.

Som medlem får ni också tillgång till vår vaccinationsservice. Vi erbjuder TBE-vaccin samt vissa resevacciner.

Grunden för en bra vård är ett gott behandlingsresultat, vi på Martina vill även stå för mycket mer. Viktigt för en bra och trygg barnsjukvård tycker vi är tillgänglighet, specialistkompetens, bra bemötande och korta vänte- och behandlingstider.

Som medlem hos oss får ni många förmåner:

Tillgänglighet – Vi vet hur frustrerande det är att vänta på vård för sitt barn. Vi garanterar dig en tid på vår barnakut samma dag. Vi har generösa öppet- och telefontider, öppet sju dagar i veckan. 

Våra medlemmar kan boka tid via telefon, 1177, hemsidan eller komma som ”drop in”.
 

Kompetens – Hos oss arbetar barnläkare med kompetenser inom de flesta områden, bland annat inom astma och allergi, mag- och tarmsjukdomar, neurologiska tillstånd, hjärtutredningar, tillväxt och hormonfrågeställningar. I vårt nätverk ingår även specialister inom bland annat hudsjukdomar, barnkirurgi, barnortopedi med flera.

 

Bemötande – På Martina lägger vi stor vikt vid ett bra och personligt bemötande samt en trevlig miljö. Vi vill känna igen våra kunder och bemöta familjen med respekt och därigenom skapa trygghet för dig och ditt barn i en unik miljö. Martina är anpassat efter barnens behov.

 

Korta vänte- och behandlingstider – Har du väntat länge på akuten eller på en remiss till en barnläkare? Till oss kommer du snabbt och utan remiss. Både du och ditt barn slipper onödig tid i vården.

Hoppas ni kommer vara nöjda och trygga med valet av Barnsjukhuset Martina. Vi strävar hela tiden med att utvecklas inom alla områden. Hör av er till verksamhetschef Anneli Degardh om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med något eller om jag kan hjälpa er på något sätt.