Bli medlem!

Med Martinas medlemskap kan du komma så många gånger du vill/behöver under ett år och det ger snabb tillgång till vår barnakut, barnläkarmottagning och till övriga barnspecialister utan remiss. Du får dessutom tillgång till telefonrådgivning av barnsjuksköterska under våra telefontider. Beroende på medlemskap tillkommer inga andra avgifter.

Grunden för en bra vård är ett gott behandlingsresultat, vi på Martina vill även stå för mycket mer. Viktigt för en bra och trygg barnsjukvård tycker vi är tillgänglighet, specialistkompetens, bra bemötande och korta vänte- och behandlingstider.

Som medlem hos oss får ni många förmåner:

Tillgänglighet - Vi vet hur frustrerande det är att vänta på vård för sitt barn. Vi garanterar dig en tid på vår barnakut samma dag. Vi har generösa öppet- och telefontider, öppet sju dagar i veckan. Våra medlemmar kan boka tid via telefon, 1177, hemsidan eller komma som ”drop in”.

 

Kompetens – Hos oss arbetar barnläkare med kompetenser inom de flesta områden, bland annat inom astma och allergi, mag- och tarmsjukdomar, neurologiska tillstånd, hjärtutredningar, tillväxt och hormonfrågeställningar. I vårt nätverk ingår även specialister inom bland annat hudsjukdomar, barnkirurgi, barnortopedi med flera.

 

Bemötande - På Martina lägger vi stor vikt vid ett bra och personligt bemötande samt en trevlig miljö. Vi vill känna igen våra kunder och bemöta familjen med respekt och därigenom skapa trygghet för dig och ditt barn i en unik miljö. Martina är anpassat efter barnens behov.

 

Korta vänte- och behandlingstider - Har du väntat länge på akuten eller på en remiss till en barnläkare? Till oss kommer du snabbt och utan remiss. Både du och ditt barn slipper onödig tid i vården.

Hoppas ni kommer vara nöjda och trygga med valet av Barnsjukhuset Martina. Vi strävar hela tiden med att utvecklas inom alla områden. Hör av er till verksamhetschef Anneli Degardh om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med något eller om jag kan hjälpa er på något sätt.

 

Teckna medlemskap - Teckna medlemskap på vår hemsida eller direkt vid besök på kliniken.

Klicka här och läs vårt avtal

För uteblivna besök eller avbokning av ett besök på mottagningen mindre än 24 timmar och på akuten mindre än 4 timmar innan besöket debiteras en avgift på 350 kr. Uteblivna eller avbokning av sköterskebesök mindre än 24 timmar debiteras med 100 kr.

 

Flera barn på samma medlemskap
Ett medlemskap kan omfatta ett till sex barn som är syskon med varandra och som bor på samma adress. Du betalar endast fullt pris för första barnet, sedan blir priset kraftigt rabatterat för ytterligare barn. Den som står som betalningsansvarig för medlemskapet måste inte vara en förälder till något av barnet. Det kan till exempel i stället vara en mormor eller farfar.

Månadsavgiften dras den 28:e varje månad från ditt bankkonto om du har autogiro.

 

Priser

– 1 barn 1 099kr/mån, 13 188 SEK/år

– 2 barn 1 399kr/mån, 16 788 SEK/år

– 3 barn 1 499kr/mån, 17 988 SEK/år

För de som tecknat medlemskap före 18/9 2017 gäller de gamla priserna.

Medlemskapet har en bindningstid på 12 månader. Om du vill säga upp ditt medlemskap, måste du skriftligen säga upp medlemskapet till anneli.degardh@bsmartina.se innan bindningstiden löper ut. Annars förlängs medlemskapet automatiskt och löper vidare med tre månaders uppsägningstid.