Martinaloppet 2017

En hinderbana för hela familjen

Välkomna till Martinaloppet söndagen den 17 september. Som uppföljning av 2016 års succé anordnar Barnsjukhuset Martina för barnfamiljer en festlig dag där samarbete och kämparglädje står i fokus. Alla barn är välkomna!

Alla barn är välkomna!

Martinaloppet är en hinderbana för hela familjen. Hinderbanan är uppbyggd inne i Stockholms Stadion där ni som familj kan springa fort, jogga, gå eller rulla över alla hinder och ta er i mål tillsammans! Vi lovar även spännande överraskningar. Alla deltagare får en t-shirt, en medalj och en deltagarpåse med frukt, dricka och andra roligheter.

Anmälningsavgift 200 kronor/familj.

Startlista och nummerlapp

Samtliga i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad deltagarinformation skickat via email i september.

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas ut efter att alla startgrupper är i mål. Bragdpriser kommer att delas ut till de familjer som visar extra mycket kämparglädje.

Aktiviteter och underhållning

Martinaloppet anordnas i samarbete med Sommarkul på Gärdet som erbjuder Stockholms roligaste lek- och upplevelsepark utomhus för hela familjen på Gärdet! För underhållning kommer det finnas ansiktsmålning, musik, dans och fotografering.

Martinaloppets sponsorer kommer också att ha roliga aktiviteter på området, bland annat kommer Backbone klinikerna att finnas på plats med massagebord och Camp Pro från Sophiahemmet kommer att bjuda på en underhållande uppvärmning för både stora och små. Ni kommer även att hitta flera roliga överraskningar på plats.

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestationer är Stadion på tunnelbanans röda linje. För bästa färdväg gå in på www.sl.se. Kommer ni med bil är det bra att observera att det råder brist på parkeringsplatser i närhet till Stadion.

Vid frågor

Maila oss på martinaloppet@bsmartina.se

Vi ses på Stadion!

Datum: 17 september 2017

Tid: 12:00 – 16:00

Plats: Stockholms Stadion, Ingång via Klocktornet på Lidingövägen

Familjeanmälan
200 kr