Martinaloppet 2018

Ett lopp för hela familjen

Välkomna till Martinaloppet Lördagen den 22 september. För tredje året i rad anordnar Barnsjukhuset Martina för barnfamiljer en festlig dag där samarbete och kämparglädje står i fokus. Alla barn är välkomna!

Alla barn är välkomna!

Martinaloppet är ett lopp för hela familjen. Banan är inne i Stockholms Stadion där ni som familj kan springa fort, jogga, gå eller rulla i mål tillsammans! Vi lovar även spännande överraskningar. Alla deltagare får en t-shirt, en medalj och en deltagarpåse med frukt, dricka och andra roligheter.

Anmälningsavgift 200 kronor/familj.

Startlista och nummerlapp

Samtliga i familjen kommer att få en nummerlapp som upphämtas vid Stockholms Stadion innan start. Samtliga anmälda kommer att få detaljerad deltagarinformation skickat via email i september.

Prisutdelning

Alla deltagande får medalj vid målgång. Prisutdelning med fina priser från oss på Barnsjukhuset Martina och Martinaloppets sponsorer kommer att delas ut efter att alla startgrupper är i mål. Bragdpriser kommer att delas ut till de familjer som visar extra mycket kämparglädje.

Aktiviteter och underhållning

Martinaloppet anordnas i samarbete med Sommarkul på Gärdet som erbjuder Stockholms roligaste lek- och upplevelsepark utomhus för hela familjen på Gärdet! För underhållning kommer det finnas ansiktsmålning, musik, dans och fotografering.

Martinaloppets sponsorer kommer också att ha roliga aktiviteter på området, bland annat kommer Backbone klinikerna att finnas på plats med massagebord och Camp Pro från Sophiahemmet kommer att bjuda på en underhållande uppvärmning för både stora och små. Ni kommer även att hitta flera roliga överraskningar på plats.

Bilder från föregående år

Publik

Vänner, familj och annan publik hittar de bästa åskådarplatserna på Stadions läktare. Alla är välkomna att komma för att heja fram familjerna. Bjud gärna in släkt och vänner för att komma och heja fram just er!

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestationer är Stadion på tunnelbanans röda linje. För bästa färdväg gå in på www.sl.se. Kommer ni med bil är det bra att observera att det råder brist på parkeringsplatser i närhet till Stadion.

Vid frågor

Maila oss på martinaloppet@bsmartina.se

Vi ses på Stadion!

Datum: 22 september 2018

Tid: 12:00 – 14:00

Plats: Stockholms Stadion, Ingång via Klocktornet på Lidingövägen

Familjeanmälan
200 kr