Hjälp oss att bibehålla våra korta väntetider

Martinas medicinska policy är att bibehålla våra korta väntetider genom att komma i god tid till läkarbesöket. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla tiderna vi erbjuder och hoppas på er respekt tillbaka vad gäller att passa tiden.

Vi sticker inte barnet, tar prover eller ordinerar läkemedel om det inte är medicinskt motiverat. Vi sätter barnet i centrum. Barnet är vår patient och föräldern är vår kund.

Figurillustration_Martina_fotstegLegitimation

Vid besök hos oss behöver du visa upp legitimation, så glöm inte den.

Avboka minst 24 timmar innan ett besök till specialistmottagningen

Vid avbokningar mindre än 24 respektive timmar innan besöket eller om du uteblir utan att avboka debiterar vi en avgift på 350 kr.

Du kan dygnet runt avboka ett besök genom att skicka ett mail till info@bsmartina.se  – uppge barnets namn samt dag och tid för det besök du vill avboka. Du kan också ringa och avboka ett besök under våra öppettider på 08-120 231 10.

Parkeringar

Tre parkeringsplatser finns i anslutning till Martina Barnspecialister (i vår reception får du ett tillstånd). Glöm inte att du även måste betala parkeringsavgift. Parkering finns även inne på Sophiahemmets område eller i allén på Valhallavägen.

Apotek

De närmaste apoteken är Apoteket Elgen på Drottning Kristinas väg 1 (inne i Östra Station) som har öppet mån-fre 09:00-19:00 och lör 10:00-15:00, telefon: 0771-450450 samt ApoEx på Löjtnantsgatan 8 som har öppet mån-fre 12:00-18:00. (Bakom musikhögskolan på Valhallavägen).

Bankomat

Närmaste bankomat finns på Valhallavägen 75 vid Östra station.

Tystnadsplikt och sekretess

Alla anställda har tystnadsplikt. Som patient ska du kunna vara säker på att ingeting förs vidare om dig eller ditt hälsotillstånd. Bara när du lämnat ditt medgivande, får uppgift lämnas vidare till exempelvis annan klinik eller annat sjukhus.

Tänk på

Att barnen som vistas här är sjuka och behöver lugn och ro. Tänk gärna på ljudnivån och undvik att ha mobiltelefonen på när du besöker Martina. Tack!